Sabtu, 26 November 2011

Tanda lelaki dicintai oleh jin betina.

Terima kasih kepada http://aduhaimedia.com

Secara tidak sedar kita hidup bersama dengan makhluk-makhuk lain di alam maya ini. Menjalani kehidupan harian kita bersama mereka. Bukan sesuatu yang mustahil sekiranya sampai kepada satu tahap kita sedang disukai atau lebih teruk dicintai oleh jin betina tanpa kita sedari. 

Apabila seseorang manusia lelaki itu dicintai jin betina maka ia ada beberapa tanda:
1. Anda akan mempunyai sikap seperti seorang wanita seperti sangat kuat emosi seperti pemarah, kuat merajuk, sangat pemalu, mudah panik atau gelabah, putus asa dan sebagainya.
2. Anda sangat suka menyendiri, sangat tak selesa berada di khlayak ramai, apalagi kalau menjadi tumpuan ramai dan anda mungkin dapat perhatikan sekurang-kurang jari anda akan menggeletar atau mungkin diri anda sepenuhnya panik dan menggeletar.
3. Anda suka melamun dan berkhayal membayangkan perkara-perkara romantik contohnya berasamara atau ‘berkasih-kasihan’ dengan wanita (siapa  saja wanitanya samada sesorang yang anda kenal, pernah lihat atau anda cipta sendiri orangnya)
3. Anda suka bersendirian berjalan malam.
4. Anda suka duduk melamun dan melayan perasan dibawah cahaya bulan purnama.
5. Anda sering merasa gembira, sedih, sayu, atau rindu, pada seseorang yang anda sendiri tak tahu pada siapa.
Nota
Semua faktor di atas boleh jadi sederhana atau sangat kuat menguasai diri anda bergantung kepada sejauh mana angin bisa atau malah jin itu sendiri masuk ke dalam jasad anda,terutamanya pada bahagian kepala.

Begitu juga ia bergantung kepada kekuatan dan perangai jin betina itu sendiri, di mana kalau ianya sering datang menziarahi atau mengikut anda ke mana saja anda pergi, maka kesan gangguan itu akan anda rasa pada banyak masa, tak kira siang atau malam.

6. Anda mudah jatuh hati atau jatuh cinta pada mana-mana wanita, samada yang dah lama atau baru anda kenal malah mungkin yang anda nampak di tengah jalan sekali nampak saja anda akan ingat atau terbayang-bayang orangnya dengan perasaan yang penuh rasa rindu dan cinta.
7. Anda mungkin selalu didatangi perempuan  yang anda kenal atau tidak, perempuan yang sama atau berganti-ganti pada masa mula terlelap atau ditengah malam dalam keadaan antara tidur dan jaga.
Kemudian apa saja boleh jadi, mungkin sekadar datang, atau berasmara dengan anda, atau lebih…
8. Anda mungkin sering bermimpi didatangi dan berasmara dengan perempuan.
Dan kalau anda sampai melakukan hubungan jenis dengannya maka ia sangat bahaya, kerana mimpi pada anda, tapi alam nyata baginya ia mungkin ketagih atau menjadi sangat sayang, dan akan terus menjaga anda dengan ketat.
Malah ia akan menjadi lebih berat, bila anda ada anak dengannya di alam jin itu, anda mungkin nampak anak itu dalam mimpi anda, Wallahua’lam.
(Risikonya kalau cuba dipisahkan anda mungkin akan menghampiri, atau jadi gila, atau mungkin melakukan sesuatu yang di luar dugaan dari sebab tekanan angin bisa atau dirasuk oleh perasaan jin itu sendiri.)
9. Pada gangguan yang lebih teruk, jin itu menjelma di hadapan anda seperti manusia, maka anda rasa berhubungan dengannya itu adalah di alam nyata.
Biasanya pada tahap gangguan kuat peringkat ini, sesorang itu sentiasa menyendiri atau mengasingkan diri agar sentiasa dapat bersama dengan ‘kekasihnya’ itu dan selalu bercakap sendirian sedangkan pada pandangannya ada temannya.
Ia terutamanya kalau jin itu adalah jin hutan dan seseorang itu sentiasa berada pada tempat yang tiada manusia seperti dalam hutan atau rumah-rumah terpencil dan sebagainya.
10. Anda mungkin bangun pagi dan terasa seperti ada orang menemani anda tidursemalamnya dan anda mungkin merasakan orang itu seorang perempuan.
11. Anda mungkin bangun pagi dan merasa ada melakukan hubungan badansemalamnya, walaupun anda mungkin tidur seorang diri.
12. Mungkin pada wajah anda ada cahaya lembut, iaitu suatu aura dari makhluk halus itu dan mungkin menjadi pelembut hati orang yang memandang anda, seperti mereka itu sedang memandang seorang wanita cantik yang penuh kelembutan.
Kecuali kalau jin itu marah, atau tak puas hati dengan anda terutama kalau amalan pendinding anda mula memberi kesan kepadanya, maka cahaya lembut itu akan hilang dan bertukar kepada cahaya wajah ‘mendung’ atau gelap seperti orang yang sedang marah.

13. Kalau gangguan lebih berat, anda mungkin akan mengalami rasukan oleh ‘awek‘ anda tersebut.
14. Anda mungkin selalu terasa seperti ada orang mengekori anda ke mana-mana.
15. Orang lain mungkin nampak bayangan hitam atau wanita yang selalu menemani anda.
Biasanya ia boleh dilihat dari jarak jauh tapi bila dah dekat, tak ada pula ‘orangnya’.
16. Kalau anda terkena jin yang kuat cemburu, nescaya ia akan menghalang anda dari berkahwin, kerana tak mahu berkongsi kekasihnya.
17. Kalau dapat kahwin tapi jin itu belum terlepas gangguannya, mungkin rumahtangga anda selalu jadi ‘perang saudara laki bini’, anda berlaku curang, tak peduli atau tak suka mendekati isteri, cemburu atau marah tak tentu pasal dan sebagainya.
Soalnya selagi jin itu belum berpuas hati ia akan terus menghasut dan berusaha memporak porandakan rumahtangga anda, kalau boleh biar bercerai agar anda akan menjadi miliknya seekor.
18. Nafsu anda naik tak tentu masa dan tak ada sebarang sebab munasabah dan tak mustahil kalau isteri ‘berhalangan’, anda guna atau cari jalan lain termasuk cara yang tak senonoh, kecuali kalau anda seorang yang berilmu dan kuat iman.
Malah ia boleh jadi antara faktor penyebab seseorang itu melakukan keganasan seks, termasuk merogol, terutamanya kalau jin betina itu gila seks kerana ia akan dapat ikut serta.
19. Kalau dapat anak, maka tak pula mustahil antara anak-anak itu yang didatangi jin betina pada mana-mana cara seperti bapanya juga terutama bagi anak-anak lelaki.
…dan sebagainya…
Adapun cinta itu boleh jadi cinta sama cinta, cinta sama paksa, atau cinta sama tak tau, iaitu anda tak sedar menjadi pujaan jin betina.
Biasanya lelaki yang dicintai jin betina itu akan mengalami gejala gangguan pada bahagian dada dan kepala.
Wallahua’lam

Khamis, 24 November 2011

Mum Part Time Work At Home. Earn USD 7397 Per Month.

Berita Malaysia News Weekly hari ini melaporkan seorang ibu yang telah kehilangan kerjanya tahun lepas akibat dari kemerosotan ekonomi mampu menjana pendapatan antara USD 7000 hingga USD 8000 sebulan dengan hanya bekerja part time dengan komputer. Citra Yusuf seorang ibu dengan tiga anak dari Kuala Lumpur tidak menyangka percubaannya untuk menjalankan perniagaan dengan internet dapat menampung gaji bulanannya melebihi pendapatan ketika masih bekerja. Sila lihat entry Citra Yusuf

" Biasanya saya mendapat pendapatan sebanyak USD 7000 hingga USD 8000 sebulan secara online. Saya terdesak kerana diberhentikan kerja secara mengejut ketika itu. Saya menceburi perniagaan internet ini bukan kerana hendak kaya cepat. Saya hanya inginkan pendapatan sah yang boleh menampung perbelanjaan saya dan keluarga". 

" Sudah tiba masanya orang-orang diluar sana memanfaatkan jalur lebar untuk tujuan menambah pendapatan daripada digunakan untuk pekerjaan yang sia-sia.


Rabu, 23 November 2011

Wordless Wednesday....!

Dah lama dah saya tengok perkembangan dunia blogger. So i found out about wordless wednesday and its sound interesting. I think i want to join it. Kepada sesiapa yang tak tau apa itu worless wednesday sila lawati entry ini. Wordless Wednesday...

Thanks for the information http://andyhowtt.com/

So ini gambar wordless wednesday aku. " TERBAIIIIK"

Ahad, 20 November 2011

KEJAM!...Kejam sungguh. Sebelum ni saya hanya dapat tengok separuh-separuh sahaja. Ini saya bawakan gambar penuh bagaimana kekejaman seorang wanita terhadap seekor kucing. Klik Entri Ini. Terima kasih kepada SiasahKini.Blogspot.com.